Blog Archives

stikere pardoseala

Posted on

Sunt renumitele printrui pentru podele. In general se folosesc pentru mesaje informative  in spatii comerciale, banci, magazine , supermarketuri. Au o vizibilitate foarte buna si rezista unui trafic intens minim 2 ani !. Poate fi decupat dupa orice forma.


etichete decupate pe contur

Posted on

Putem realiza etichete cu adeziv taiate pe contur. Printul se poate realiza pe suport de vinil , laminat sau nelaminat. Este rezistent la apa, putem decupa orice forma. Cerneala folosita este pe baza de solvent, rezistenta la apa. Se pot da in rola sau taiate individual.


foto tapet printabil

Posted on

Firma noastra ofera si fototapet printabil cu orice design doreste clientul. Calitatea printului este una de exceptie. Punem printa tapet cu diferite texturi sau neted, cu autoadeziv sau fara. La cerere echipa noastra ofera si servicii de montaj. Se poate folosi in spatii personale sau publice.


autocolant vinil indoor

Posted on

Afisele sau posterele tiparite pe autocolantul din vinil indoor au avantajul ca pot fi  printate in rezolutie foto, astfel pot fi lipite aproape de privitor. Au o rezistenta foarte mare, iar daca se lamineaza pot fi expuse si outdoor, iar cerneala nu se decoloreaza la soare. Este garantata 7 ani.


Film transparent

Posted on

Posterele si afisele tiparite la rezolutie foto pe film transparent au diverse aplicati:  retroproiectoare , aplicarea pe suprafete transparente cum ar fi geamurile , vintrinele sau diverse tipuri de sisteme de afisaj.Se recomanda laminarea care poate fi mata sau lucioasa.La cerere putem executa si montajul printulu pe diverse suporturi.Se poate printa in oglinda si montat   …Continue Reading


Poster poliplan indoor

Posted on

Posterele si afisle tiparite pe poliplanul de indoor se folosesc in general la expozitiile acoperite. Au avantajul rezolutiei foto, se pot face de dimensiuni mari, li se pot pune capse pentru fixare si intindere. Fiind din material plastic pot fi refolosite la foarte multe expuneri.


Poster canvas

Posted on

Posterele pe canvas tiparite la rezolutie foto indoor imita perfect tablourile. Canvasul poate fi folosit si ca tapet , materialul fiind panzat suporta lipirea pe diverse suprafete plane. Peisajele , tablourile celebre, sau chipurile celor dragi pot deveni pe canvas adevarate opere de arta.


Poster backlit film

Posted on

Posterele si afisele printate pe backlit film la rezolutie foto se folosesc in general pentru sistemele de afisaj luminoase. Lumina nu afecteaza calitatea imaginii deoarece printul de indoor se realizaeaza la rezolutie foto .Cerneala nu se decoloreaza in timp chiar daca este iluminata.


Afise, postere pe polipropilena autocolanta rezistenta la apa

Posted on

Posterele si afisele tiparite pe polipropilena autocolanta rezistenta la apa sunt excelente pentru multiple aplicatii. Fiind mata, contrastul cu cerneala foto de indoor genereaza o imagine perfecta. Folia de protectie fiind extrem de subtire nu deranjeaza. Nu se sifoneaza.


Postere polipropilena water proof

Posted on

Afisele si posterele tiparite pe polipropilena water proof va dau garantia unui print perfect. Contrastul dintre albul imaculat mat al polipropilenei si cel al tiparului foto genereaza un produs finit excelent. Este rezistenta la rulari, se utilizata si la Roll-upuri, X-bannere , L-bannere


To Top