Blog Archives

backlit banner

Posted on

Este tot un poliplan , la fel de rezistent ca si cel pentru bannerele obisnuite, se printeaza la fel de bine cu ecosolvent, particularitatea lui fiind faptul ca permite trecerea luminii prin el. Se foloseste in special la casetele luminoase de mari dimensiuni, a totemurilor,etc. Calitatea imprimarii este la rezolutie foto. PRETUL SCADE IN FUNCTIE   …Continue Reading


print windows graphics

Posted on

Window Graphics sau One Way Vision este un aotocolat de vinil perforat ce se foloseste pentru branduirea geamurilor spatiilor comerciale, autobuze.Permite patrunderea luminii in spatele geamului colantat. Se printeaza la rezolutie foto pe utilaje de ultima generatie – calitate si rezistenta in timp. PRETUL SCADE IN FUNCTIE DE CANTITATE !


Steag

Posted on

Tiparim pe materiale sintetice 100 % tip steag la o rezolutie foarte buna. Le tivim la margini , le putem pune capse, le putem decupa dupa forma ceruta de client , toate aceste operatiuni fiind incluse in pret. Firma noastra comercilizeaza si sisteme de afisaj cu steag tip lacrima sau tip pana. Le gasiti pe   …Continue Reading


Productie, Printare Meshuri

Posted on

Tiparim meshuri la calitate foarte buna. Prin lipire putem obtine dimensiuni mari. Se recomanda pentru expunerile stradale pe cladiri. Finisajele ( tip, lipire, capse ) sunt incluse in pret. Folosim mesh rezistent la actiuni mecanice.Calitatea imprimarii este la rezolutie foto. PRETUL SCADE IN FUNCTIE DE CANTITATE !


Banner poliplan tiparit fata-verso

Posted on

Daca aveti nevoie de un banner outdoor tiparit fata verso noi vi-l oferim la un pret decent pe material de calitate tiparit pe plotter de ultima generatie. Finisajele ( capse , gauri de vant ) sunt incluse in pret. Folosim frontlit gros, rezistent la actiuni mecanice. PRETUL SCADE IN FUNCTIE DE CANTITATE !


Banner poliplan tiparit pe o fata

Posted on

Bannerele din poliplan tiparite pe solvent sunt executate  pe material de cea mai buna calitate. In pret intra si finisajele: gauri de vant, capse, tiv. Folosim frontlit gros, rezistent la actiuni mecanice.Cerneala solvent nu se decoloreaza in timp. PRETUL SCADE IN FUNCTIE DE CANTITATE !


To Top