Pret banner publicitar stradal

Bannerele reusesc sa fie de departe cele mai puternice forme de reclama online pentru ca in comparatie cu alte modele de promovare bannerele sunt cea mai buna solutie de a iesi in evidenta. Cu costurile cele mai mici veti avea parte de o reclama cu un impact puternic asupra clientilor. Bannerele publicitare atrag atentia. Dimensiunile mari le fac sa fie foarte usor de observat si sa aiba si un design foarte bine gandit care sa aduca foarte usor efectul dorit.

Datorita costurilor mici si impactului vizual puternic bannerele publicitare atrag atentia.

Din aceste motive bannerele publicitare au o foarte mare amploare in tara noastra. Un banner publicitar expus la intrarea in magazine poate spori vanzarile cu peste 30 de procente. Avantajele publicitatii realizate cu bannere publicitare sunt de necontestat printre ele gasind si gradul de vizibilitate mare si rezistenta foarte buna a imaginilor in timp.

Pret banner publicitar stradal

Bannrele publicitare sunt rezistente in conditii de exterior pe o perioada lunga si se monteaza foarte usor, pot sa aiba dimensiuni variate si pot sa fie realizate in varianta cu o singura fata sau cu doua fete care pot fi folosite si la exterior dar si la interior cu aplicatii foarte variate.

Folosind tipul acesta de bannere cele mai multe panouri publicitare se asociaza cu segmente de populatie foarte bine definite. Panourile care se vor adresa in mod prioritar traficului auto sunt un exemplu foarte bun. Conducatorii auto din Romania au varstee de peste 18 ani. Cei mai multi soferi activi sunt in intervalul 18-60 de ani. Odata cu varsta detinatorii de permise sunt utilizatori ocazionali de masini in special in cazul vehiculelor ce se deplaseaza pe drumurile nationale prin afara oraselor.

Beneficiati de expunere permanenta a mesajului publicitar. Panourile puse in locuri fara concurenta vizuala sunt imposibil de evitat. Aici va aparea si un avantaj specific comparativ cu alte medii. Pot sa fie atinse in felul acesta persoanele ocupate, active care probabil nu petrec mult timp in fata televizorului sau care folosesc optiunea filmelor deja inregistrate in media box. Pozitionarea geografica sau zonala este unul din cele mai clare avantaje ale unei campanii outdoor media. Campaniile outdoor pot utiliza panouri publicitare in anumite orase, in anumite cartiere, in proximitatea punctelor de vanzare sau a zonelor de dezvoltare imobiliara. Comunicarea OOH poate viza anumite rute preferentale (drumul spre Litoral, aeroport sau fluxul de persoane care folosesc metrou).

 • Tempera Advertising | Printuri | top shadow
   
  9,5
  €/m² + tva

  Banner poliplan tiparit pe o fata

  Bannerele din poliplan tiparite pe solvent sunt executate  pe material de cea mai buna calitate. In pret intra si finisajele: gauri de vant, capse, tiv. Folosim frontlit gros, rezistent la actiuni mecanice.Cerneala solvent nu se decoloreaza in timp.

  PRETUL SCADE IN FUNCTIE DE CANTITATE !

 • Tempera Advertising | Printuri | top shadow
   
  15,3
  €/m² + tva

  Banner poliplan tiparit fata-verso

  Daca aveti nevoie de un banner outdoor tiparit fata verso noi vi-l oferim la un pret decent pe material de calitate tiparit pe plotter de ultima generatie. Finisajele ( capse , gauri de vant ) sunt incluse in pret. Folosim frontlit gros, rezistent la actiuni mecanice.

  PRETUL SCADE IN FUNCTIE DE CANTITATE !

 • Tempera Advertising | Printuri | top shadow
   
  9,5
  €/m² + tva

  Productie, Printare Meshuri

  Tiparim meshuri la calitate foarte buna. Prin lipire putem obtine dimensiuni mari. Se recomanda pentru expunerile stradale pe cladiri. Finisajele ( tip, lipire, capse ) sunt incluse in pret. Folosim mesh rezistent la actiuni mecanice.Calitatea imprimarii este la rezolutie foto.

  PRETUL SCADE IN FUNCTIE DE CANTITATE !

 • Tempera Advertising | Printuri | top shadow
   
  18
  €/m² + tva

  Steag

  Tiparim pe materiale sintetice 100 % tip steag la o rezolutie foarte buna. Le tivim la margini , le putem pune capse, le putem decupa dupa forma ceruta de client , toate aceste operatiuni fiind incluse in pret. Firma noastra comercilizeaza si sisteme de afisaj cu steag tip lacrima sau tip pana. Le gasiti pe www.sisteme-afisaj.ro !

  PRETUL SCADE IN FUNCTIE DE CANTITATE !

 • Tempera Advertising | Printuri | top shadow
   
  13,5
  €/m² + tva

  print windows graphics

  Window Graphics sau One Way Vision este un aotocolat de vinil perforat ce se foloseste pentru branduirea geamurilor spatiilor comerciale, autobuze.Permite patrunderea luminii in spatele geamului colantat. Se printeaza la rezolutie foto pe utilaje de ultima generatie – calitate si rezistenta in timp.

  PRETUL SCADE IN FUNCTIE DE CANTITATE !

 • Tempera Advertising | Printuri | top shadow
   
  10,5
  €/m² + tva

  backlit banner

  Este tot un poliplan , la fel de rezistent ca si cel pentru bannerele obisnuite, se printeaza la fel de bine cu ecosolvent, particularitatea lui fiind faptul ca permite trecerea luminii prin el. Se foloseste in special la casetele luminoase de mari dimensiuni, a totemurilor,etc. Calitatea imprimarii este la rezolutie foto.

  PRETUL SCADE IN FUNCTIE DE CANTITATE !

Tempera Advertising | Print Afise si Postere | Content base Shadow
To Top